Om oss

Vår målsetning: Å gjøre reparasjon så enkelt at du får reparert klærne dine til tross for en travel hverdag.

 

----

Hei!

Jeg heter Cora, og er gründeren som har startet Beholde. Idéen om å forenkle prosessen med reparasjon kom etter et skoleår i India. Der så jeg hvor enkelt det var å få noe fikset, om det var et par sko, eller en kjole med en ødelagt søm. Der stoppet man bare innom en skredder eller skomaker (som lå på annethvert gatehjørne), og fikk plagget eller skoene sine reparert på minutter.

Å reparere i Norge er derimot en annen prosess, og reparatører er ikke like tilgjengelig. I tillegg har vi blitt så vant til tjenester som henter og leverer ting for oss på døren, at det føles som et tiltak å måtte reise et sted for å levere inn noe. Med den stadige digitaliseringen har tradisjonelle tjenester som å gå til skredderen gått i glemmeboken til mange. Kjenner du deg igjen?

Prosessen med å reparere ting skal jeg gjøre enklere for deg! Vil du hjelpe meg med å videreutvikle tjenesten? Legg inn din reparasjon i dag, så tar jeg meg av resten!

Ps. Beholde er utviklet i samarbeid med Våren, som er ekspert på sirkulærøkonomi og grønn selskapsutvikling. De har i tillegg startet flere selskaper som bidrar til en mer bærekraftig tekstilindustri.

Tjenesten er også utviklet i samråd med skredder.

- Cora